Benchmark IBP/E is gestart

De Benchmark IBP/E voor 2020 is weer in volle gang. De kick-of vond plaats tijdens de netwerkbijeenkomst IBP, op 8 oktober, en de meeste mbo-instellingen zijn gestart met invullen van hun scores op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en (digitale) examinering. Er zijn inmiddels twee vraag/antwoordsessies georganiseerd en de derde staat gepland op 3 november aanstaande.

De Benchmark IBP/E kwam vorig jaar uit op een gemiddeld volwassenheidsniveau van 2,5. Vijf jaar geleden, bij de start van deze benchmarks, is de ambitie uitgesproken om in 2020 als mbo-sector in control te zijn op dit gebied met een gemiddeld volwassenheidsniveau van 3,0. Binnenkort wordt duidelijk of we dat dit jaar gaan halen.

De deadline voor het inleveren van de benchmarkscores is 27 november. Daarna worden gegevens geanalyseerd en op 10 december, tijdens de online netwerkbijeenkomst IBP, worden de resultaten gepresenteerd.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie