Netwerk Leermiddelenbeleid en Schoolkosten – presentatie 12 maart 2020 beschikbaar

Het Netwerk Leermiddelenbeleid en Schoolkosten heeft de laatste vergadering op 12 maart met bijzonder veel dank afscheid genomen van voorzitter van het eerste uur Rudolf Barkhuijsen. Hij heeft tijdens dit overleg de ‘voorzittershamer’ over kunnen dragen aan Niek Lamme. Niek is beleidsmedewerker bij ROC van Amsterdam en Flevoland. Ze heeft het onderwerp bij haar ROC al geruime tijd in portefeuille en is ook al enige tijd bij het netwerk betrokken. Niek is erg gemotiveerd om samen met de andere leden van het netwerk aan de slag te gaan. 

Willem-Jan van Elk heeft een presentatie gegeven over het volgende onderwerp: “Waarom het NU tijd is voor regie op leermiddelen” Je vindt de presentatie in de bijlage.

Reacties (0)
Geef een reactie