Leergang onderwijslogistiek

Half maart 2020 start voor de vierde keer de leergang Onderwijslogistiek. In 5 bijeenkomsten wordt door experts in onderwijslogistiek veel kennis gedeeld en vaardigheden aangeleerd om in de eigen instellingen logistieke processen te verbeteren. Daarnaast ontmoeten deelnemers een grote groep collega’s van andere instellingen met wie ervaringen en best-practices worden uitgewisseld. Graag stimuleren we dat collega-duo’s uit het onderwijs en bedrijfsvoering de leergang samen volgen. Dit om de samenwerking juist op dit onderwerp te bevorderen. We geloven in het versterken van het fundament binnen onderwijslogistiek door deze twee onderdelen van de instellingen samen op te laten trekken.

Meer informatie (data en kosten) over de leergang en aanmelden kan via https://mbodigitaal.nl/leergang-onderwijslogistiek/

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie