Miniconferentie Bruggen bouwen

Op woensdag 30 januari organiseerden saMBO-ICT en Kennisnet, samen met het Friesland College de miniconferentie “Bruggen Bouwen in het Hoge Noorden”, als startpunt voor de pilot Bruggen Bouwen met de vier Noordelijke mbo’s. Vanuit Deltion, Noorderpoort, Friese Poort en Friesland College namen zo’n 50 i-coaches deel aan een aantrekkelijk programma over leren met ict.

Michel van Ast, trainer/coach en auteur van het boek ‘Kleppen dicht’ verzorgde met zijn keynote de aftrap van de conferentie. Vervolgens gaven Leo Bakker en Martijn Bijleveld een toelichting op het programma Bruggen Bouwen.

Daarna konden de i-coaches in twee rondes kiezen uit vier verschillende workshops:

Er was veel inspiratie te halen en er werd volop uitgewisseld tussen de i-coaches van de verschillende instellingen. Deze conferentie was ook een hele mooie opmaat naar de peergang Bruggen Bouwen waarbinnen Kennisnet en saMBO-ICT gezamenlijk modules ontwikkelen voor elk van de zes rollen van de i-coach.

Wil je meer weten over het programma Bruggen Bouwen, neem dan contact op met l.bakker@kennisnet.nl of martijn.bijleveld@sambo-ict.nl

Reacties (0)
Geef een reactie