Aankondiging Referentiemodel Onderwijslogistiek

Binnen het programma onderwijslogistiek is een zogenaamd ‘referentiemodel onderwijslogistiek’ ontwikkeld. Het model helpt het gesprek te voeren in de instelling over: ‘wie speelt een rol binnen de onderwijs­ logistiek?’ of ‘hoe hebben we processen ingeregeld?’, ‘waar bevinden zich onze beproevingen’.

Inmiddels is het model getest bij verschillende instellingen en zijn de laatste aanpassingen gemaakt. Bij het model wordt een handleiding geschreven, zodat in­ stellingen er zelf mee aan de slag kunnen. Eind november bij het Netwerk Onderwijs­ logistiek krijgen de instellingen de beschikking over het model en handleiding, zodat ieder er zelf mee aan de slag kan.

Actuele informatie is eind november a.s. te vinden op onze programmapagina,

n.b. Aanmelden voor het netwerk onderwijslogistiek kan ook nog: de volgende bijeenkomst wordt georganiseerd op 22 november en heeft als onderwerp:  “Maak je organisatie warm voor het organiseren van meetings met het referentiemodel onderwijslogistiek.” Je kunt je aanmelden voor het netwerk door een mail te sturen naar info@sambo-ict.nl.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie