Derde leergang Onderwijslogistiek

Dit najaar start voor de derde keer de leergang Onderwijslogistiek. In 5 bijeenkomsten wordt door experts in onderwijslogistiek veel kennis gedeeld en vaardigheden aangeleerd om in de eigen instellingen logistieke processen te verbeteren. Daarnaast ontmoeten deelnemers een grote groep collega’s van andere instellingen met wie ervaringen en best-practices worden uitgewisseld. In de bijlage een flyer met meer informatie over het programma, de data en de kosten. Graag stimuleren we dat collega-duo’s uit het onderwijs en bedrijfsvoering de leergang samen volgen. Dit om de samenwerking juist op dit onderwerp te bevorderen. We geloven in het versterken van het fundament binnen onderwijslogistiek door deze twee onderdelen van de instellingen samen op te laten trekken.

U kunt zich hier aanmelden.

Reacties (0)
Geef een reactie