Nieuwsbrief nummer 64 is uit

Nieuwsbrief nummer 64 is uitgekomen, met daarin de volgende onderwerpen:
Inleiding, 37ste saMBO-ICT Conferentie, Conferentie CvI Kultuer & Mienskip, Ambassadeursnetwerk mbo, Kennisdelingsbijeenkomst Office 365, Gebruikersbijeenkomsten SBB, Netwerk informatiemanagement, Netwerk informatiebeveiliging en privacy, Leermiddelen Analyse Tool (LAT), Rapportage KPMG leermiddelen, Gebruikersgroep ECK, Herkansing ECK Kickstarter college, Netwerk Onderwijslogistiek, Referentiemodel Onderwijslogistiek, Doorontwikkelen BRON vavo, Centraal Aanmelden MBO, Vroegtijdige aanmeldingWet Digitale Overheid en het MBO, Ict-monitor mbo 2017, Bruggen Bouwen, Kwalificatiedossiers en keuzedelen, Nieuws vanuit SURFVragen van en aan collega’s

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan kunt u hem natuurlijk online lezen.
Via het formulier op deze pagina kunt u zich abonneren zodat u nooit meer een nummer hoeft te missen!

Reacties (0)
Geef een reactie