Nieuwsbrief nummer 53 is uit

Nieuwsbrief nummer 53 is uitgekomen, met daarin de volgende onderwerpen:
InleidingsaMBO-ICT ConferentieGebruikersdagen saMBO-ICTAmbassadeursnetwerk mboNetwerk informatiemanagersFramework ibp in het mboMBO Alert! Awareness gameBedrijvenbijeenkomst ibpProgramma MBOcloudDoorontwikkelen BRONLeergang OnderwijslogistiekLeergang DAOuderhandtekeningOnderzoek ouderbetrokkenheidMonitor KeuzedelenNummervoorzieningData gebruik in het onderwijsBasisinfrastructuur OnderwijsBredere inzet FacetAdobe licentiesJaarplan Kennisnet 2017Dé Onderwijsdagen 2016Nieuws vanuit SURFVragen van en aan collega’s

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan kunt u hem natuurlijk online lezen.
Via het formulier op deze pagina kunt u zich abonneren zodat u nooit meer een nummer hoeft te missen!

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie