Verslag en presentaties kennisdelingsbijeenkomst Office 365

office365-160Hierbij treft u vrijwel alle (links) naar de presentaties van de zeer geslaagde en goed bezochte kennisdelingsbijeenkomst Office 365 bij Microsoft op vrijdag 29 mei. Waarom meer links dan bijlagen? Gewoon omdat er deze keer veel gebruik werd gemaakt van Powerpoint Online en van Sway, een andere manier van presenteren!
Uitgebreide verslagen van de bijeenkomst zijn te vinden op het weblog van Joël de Bruijn en ook Rob Smit heeft op zijn weblog verslag gedaan.

Alle sprekers hebben ieder in 1 minuut gedeeld wat zij deze dag hebben gepresenteerd. In de wrap-up is nog een aantal handige links bij het gebruik van Office365 gedeeld. Van dit alles is een Office Mix gemaakt die via deze link  en hieronder is te bekijken.

Hier zijn de links naar de presentaties van:

Rob Keemink liet live zien hoe Office 365 bij ROCvA gebruikt wordt, dus daar is geen presentatie van beschikbaar.

Reacties (0)
Geef een reactie