ICT monitor mbo 2013

ICTmonitor2013De ICT monitor mbo is in 2013 voor het eerst uitgevoerd. De monitor bevat een eerste, vrij gedetailleerd beeld van de sector op het gebied van ICT. Er is nu zicht op de ICT-organisatie, de activiteiten, plannen en  kosten. In totaal hebben aan deze eerste versie 24 mbo-scholen meegedaan. 

Ook in 2014 en volgende jaren zal het onderzoek worden uitgevoerd. Dan worden trends ook duidelijker zichtbaar. De meerwaarde van de monitor zal daarom de komende jaren toenemen. Het is daarbij te hopen dat instellingen die nu (nog) niet in staat waren om mee te doen, geïnspireerd zijn door resultaten.

De instellingen die deze eerste keer energie in het invullen van de monitor hebben gestopt, worden beloond met een rapportage waarbij zichtbaar wordt hoe de eigen resultaten zich verhouden tot de rest van de sector.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie