Website vernieuwd

VernieuwdDe zomermaanden zijn bij uitstek geschikt om eens kritisch te kijken naar de website. Omdat het aantal bezoekers dan wat minder is kan er in alle rust gekeken worden naar inhoud en opmaak. Dit heeft erin geresulteerd dat er het nodige veranderd is in de navigatie, inhoud en layout van de website. Met name de thema-pagina’s zijn bijgewerkt en het navigatiemenu is uitgebreid. Dit alles om bezoekers nog sneller naar de gezochte informatie te kunnen loodsen. Ook de zijkolommen zijn aangepast. Natuurlijk zijn we benieuwd wat onze bezoekers hiervan vinden!

Ook aan “de achterkant” van de website heeft het nodige onderhoud plaatsgevonden. Zo is WordPress bijgewerkt naar de nieuwste versie en datzelfde geldt ook voor het gebruikte thema. Worden bij het navigeren door het hoofdmenu de onderdelen niet uitgeklapt? Dan zit er nog oude code in de cache van uw browser. In dat geval kunt u dus het beste even die cache leegmaken.

Mist u nog informatie of heeft u tips om een en ander nog verder te optimaliseren? We horen het graag!

Reacties (0)
Geef een reactie