Webinar over Triple A @ncyclopedie

De Triple A @ncyclopedie is live. Er is een groot verschil tussen de papieren en de online versie. De @ncyclopedie is zo ontworpen dat het materiaal van Triple A gemakkelijk te gebruiken is in de dagelijkse praktijk.

Om je te laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe gemakkelijk de Triple A @ncyclopedie werkt, organiseren wij op 26, 27 en 28 juni een webinar. In een uurtje leer je alles over hoe je de internetsite en de wiki slim kan gebruiken.

Op 26 juni krijg je gedurende de webinar een inleiding over de website, de animaties en de mogelijke routes om door de site te gaan, zodat je gericht de juiste informatie kan vinden op een manier die bij je past.

De webinar van 27 juni staat in het teken van de zoekfunctie van de semantische wiki, welk kennismodel ging hieraan vooraf en hoe werkt de semantiek. Remco de Boer van ArchiXL zal als specialist over de wiki aan haken in deze webinar.

De laatste webinar op 28 juni richt zicht op de toepasbaarheid van de Instrumenten en Boeken in de praktijk.

Eric Jongepier (SaMBO-ICT) en Jacqueline van der Loo (SaMBO-ICT) zullen gedurende de webinars al je vragen beantwoorden. De webinars starten om 10.00 uur en nemen een uur in beslag.

* Een webinar is een presentatie die online gegeven wordt. Je kunt de presentatie vanaf thuis of op het werk bekijken. Je ziet op jouw beeldscherm de presentatie en hoort de presentator praten. Voor het volgen van een webinar, is het nodig dat het geluid van je computer, tablet of telefoon aanstaat.

In het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor één van de webinars. Na inschrijving ontvang je een link waarmee je op het tijdstip van de webinar toegang krijgt tot een online presentatie ruimte. Je kunt dit de webinar bijwonen vanuit je browser op de computer of via de via de iPad/iPhone appof de Android app van Adobe Connect.

Laat ons van te voren weten wat je graag wilt bespreken tijdens de webinar. Doe dat direct in onderstaand formulier of later in de aanloop naar de webinar, door middel van twitter met #TripleA @ncyclopedie, via de saMBO-ICT LinkedIn groep, door te reageren op dit bericht of op de NuSamenDoen actiesite. Natuurlijk kun je door te chatten ook tijdens de presentatie vragen stellen.

Reacties (0)
Geef een reactie