Hoe?Zo! Examens

Ja, daar is die dan, versie 2.0 van het Hoe? Zo! Boekje over centrale examinering. Het boekje is te vinden op de website van saMBO-ICT, maar ook op papier te bestellen via Kennisnet. In deze nieuwe uitgave is de laatste stand verwerkt van de wet- en regelgeving, maar is ook gebruik gemaakt van de ervaring die instellingen hebben opgedaan in het afgelopen jaar met de examens, de systemen en de (interne) organisatie. Genoeg materiaal om ervoor te zorgen dat het nieuwe boekje ongeveer drie maal zo dik zou worden. Dat hebben we niet gedaan, in het boekje wordt veel verwezen naar de site www.coedossier.nl waar veel achtergrondinformatie en documenten te vinden zijn.Het boekje is bedoeld voor iedereen die op een of andere manier te maken heeft met de examens, want het behandelt allerlei onderwerpen van de voorbereiding, planning, afname en nazorg. Maar ook biedt het houvast ten aanzien van systeemondersteuning, facilitaire zaken en de kosten van de examinering. Martijn Bijleveld heeft er weer een mooi document van gemaakt in opdracht van het CvE, Kennisnet en saMBO-ICT.

Downloaden dus!

Reacties (0)
Geef een reactie