Kennisdeling Microsoft Techniek 365

Deze gebruikersgroep vormt een samenwerkingsplatform voor technische medewerkers van mbo-instellingen om kennis en ervaring uit te wisselen en samen oplossingsrichtingen te bedenken voor diverse Microsoft 365 en Azure gerelateerde IT-vraagstukken. Deelnemers zijn o.a. technisch en functioneel beheerders, IT-architecten en IT-projectleiders die werken met het Microsoft 365 en/of Azure platform.

Bijeenkomsten

De gebruikersgroep komt gemiddeld om de twee maanden hybride, digitaal via Teams én/of fysiek bij elkaar op verschillende locaties (scholen).

Tijdens deze bijeenkomsten presenteren deelnemende scholen een eerder vastgesteld onderwerp of thema dat betrekking heeft op het Microsoft 365 & Azure platform. Na de presentatie spreken we het thema met elkaar na. Vervolgens wordt de Microsoft product roadmap besproken en behandelen we één of meer onderwerpen waar op dat moment vraag naar is. Een gebruikersgroep waar je iets kunt halen maar zeker ook moet delen want zonder jullie inbreng zijn er geen onderwerpen die besproken kunnen worden!

Een bijeenkomst duurt maximaal 2 uur. Omdat soms gevoelige informatie ter sprake komt, én wij interactie tijdens de sessie belangrijk vinden, nemen we de bijeenkomsten niet op.

Agenda
2023 18 april bij SURF te Utrecht
2023 13 juni bij SURF te Utrecht

 

Organisatie & Informatie

De gebruikersgroep is voor en door de instellingen met ondersteuning van MBO Digitaal, SURF en met inbreng van Microsoft. Neem voor bijeenkomsten, informatie en inhoudelijke onderwerpen contact op met Arjan Veldkamp van MBO Utrecht of Wim van Vliet van SURF.

Lid worden van de gebruikersgroep en daarmee toegang krijgen tot informatie, presentaties, ondersteunende materialen en de vraagbaak aan collega’s is uiteraard mogelijk.
Stuur hiervoor je verzoek tot lidmaatschap van het KMT 365 naar info@mbodigitaal.nl.