Kennisdeling Microsoft Techniek 365

Deze gebruikersgroep vormt een samenwerkingsplatform voor technische medewerkers van mbo-instellingen om kennis en ervaring uit te wisselen en samen oplossingsrichtingen te bedenken voor diverse Microsoft 365 en Azure gerelateerde IT-vraagstukken. Deelnemers zijn o.a. technisch en functioneel beheerders, IT-architecten en IT-projectleiders die werken met het Microsoft 365 en/of Azure platform.

Voor actuele informatie en communicatie rond Kennisdeling Microsoft Techniek 365 (bijeenkomsten) of lid worden van de gebruikersgroep kun je binnenkort terecht op de website van SURF. Meer weten? Neem contact met Wim van Vliet.
Bijeenkomsten

De gebruikersgroep komt gemiddeld om de twee maanden hybride, digitaal via Teams én/of fysiek bij elkaar op verschillende locaties (scholen). Tijdens deze bijeenkomsten presenteren deelnemende scholen een eerder vastgesteld onderwerp of thema dat betrekking heeft op het Microsoft 365 & Azure platform. Na de presentatie spreken we het thema met elkaar na. Vervolgens wordt de Microsoft product roadmap besproken en behandelen we één of meer onderwerpen waar op dat moment vraag naar is. Een gebruikersgroep waar je iets kunt halen maar zeker ook moet delen want zonder jullie inbreng zijn er geen onderwerpen die besproken kunnen worden! Een bijeenkomst duurt maximaal 2 uur. Omdat soms gevoelige informatie ter sprake komt, én wij interactie tijdens de sessie belangrijk vinden, nemen we de bijeenkomsten niet op.

Organisatie & Informatie

De gebruikersgroep is voor en door de instellingen met ondersteuning van SURF, MBO Digitaal en met inbreng van Microsoft. Wil je meer informatie of lid worden van de gebruikersgroep en daarmee toegang krijgen tot informatie, presentaties, ondersteunende materialen en de vraagbaak aan collega’s neem contact op met Wim van Vliet van SURF.