Digitale didactiek en digitaal veilig onderwijs: Denk je met ons mee?

Welke behoeften zijn er rondom gewenste professionalisering voor de inzet van ICT in het mbo? Met deze vraag gaat onderzoeksbureau Regioplan aan de slag voor het programma Digitaal Bekwaam mbo. De input wordt gebruikt voor het opzetten van een Master digitale didactiek en digitaal veilig onderwijs.   

flyer voor deelnema aan onderzoek programma digitaal bekwaam

Om een mogelijk aanbod goed te laten aansluiten, heeft Regioplan een online vragenlijst opgesteld voor medewerkers die dagelijks bezig zijn met vernieuwingen op het gebied van flexibilisering van onderwijs met de inzet van technologie.

Doe je mee?

Ga hier naar de vragenlijst. Voor vragen kun je mailen naar mathilde.vandersteen@regioplan.nl

 

Over het programma Digitaal Bekwaam

Het programma Digitaal Bekwaam mbo ondersteunt scholen om de ict-bekwaamheid van lesgevend personeel naar een hoger niveau te tillen. Kijk hier voor meer informatie over het programma en onze zes speerpunten.

Reacties (0)
Geef een reactie