Kennisdelingsbijeenkomst Onderwijs 365 op 24 mei: ben je erbij?

Op vrijdag 24 mei vindt de volgende Kennisdelingsbijeenkomst Onderwijs 365 plaats. Dit keer ben je welkom bij het ROC van Amsterdam, MBO College Zuid in Amsterdam. Ook in deze editie is aandacht voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van AI, met Hans Hoornstra, ‘AI Person of the Year 2023’ als keynote spreker. Daarnaast zullen onderwerpen als databeveiliging, digitale toegankelijkheid en data-gedreven inzicht in het onderwijsproces, o.a. met Power BI dashboards, op de agenda staan.

Doelgroep

De bijeenkomst is interessant voor technische én onderwijskundige medewerkers uit het mbo en hbo en wo die aan de hand van praktijkvoorbeelden meer te weten willen komen over de toepassing van verschillende op Microsoft 365 gebaseerde softwareoplossingen in het onderwijs. Ook biedt de bijeenkomst een mooie gelegenheid tot netwerken.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor de Kennisdeling Onderwijs 365 bijeenkomst. Na aanmelding ontvang je ruim een week voor de bijeenkomst een formulier waarin je kunt aangeven naar welke sessies jouw voorkeur uitgaat.

Meer informatie

Het programma vind je hier.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie