Nieuwsbrief 114 is uit!

Er is weer een nieuwe nieuwsbrief van MBO Digitaal verschenen met daarin aandacht voor de volgende onderwerpen:  Tijdelijke regeling gratis leermiddelen, gezamenlijke netwerkdag IBP, Informatiemanagement, Onderwijslogistiek en Architectuur, digitaal examineren, gebruikersdag, technische weerbaarheid, kick-off microcredentials, security audits, volwassenheid informatieveiligheid, MBO Congres, Leergang flexibiliseren en LLO.     

Bekijk hier de nieuwsbrief

Aanmelden en attenderen

Een collega attenderen op de nieuwsbrief van MBO Digitaal? Stuur de nieuwsbrief gerust door. Aanmelden voor de nieuwsbrief van MBO Digitaal en andere nieuwsbrieven van de MBO Raad kan hier.

Volgende nieuwsbrief

De volgende nieuwsbrief verschijnt op 16 mei 2024.

Reacties (0)
Geef een reactie