Leergang Flexibiliseren & LLO in het mbo gaat binnenkort van start

Klaar om de uitdagingen van flexibilisering en Leven Lang Ontwikkelen (LLO) in het mbo-onderwijs aan te pakken, maar weet je niet precies hoe en waar je moet beginnen? Dan is de Leergang “Flexibiliseren & LLO in het mbo: de impact op onderwijslogistiek” misschien iets voor jou. Deze unieke leergang, geleid door prof. dr. ir. Marcel van Assen (MSc van OPX), is gebaseerd op het essentiële gedachtegoed van de Handreiking Onderwijslogistiek.

Wat leer je?

In zeven dagen en zes modules verdiep je je in kennis, inzichten en vaardigheden om flexibel en modulair onderwijs binnen jouw instelling te leiden en te implementeren. Je leert over de principes, scenario’s en serviceconcepten voor onderwijslogistiek en maakt een kritische analyse en vertaling naar praktische toepassingen.

Voor wie is deze leergang?

Binnen het mbo ben je doorgegroeid als professional en heb je een leidinggevende functie of zit je daar dicht tegen aan. Nu wil je je op zowel persoonlijk vlak als op je ervaring in het onderwijs ontwikkelen en op een hoger niveau kunnen meepraten over modulariseren en flexibiliseren.

Voorinschrijving

Data zijn nog niet bekend, maar je kunt je hier alvast voorinschrijven.

Reacties (0)
Geef een reactie