Nieuwsbrief 113 is uit!

Er is weer een nieuwe nieuwsbrief van MBO Digitaal verschenen met daarin aandacht voor de volgende onderwerpen: terugblik MBO Digitaal Conferentie, handreiking overzichtsplaten, Gebruikersdag, mbo-breed governance-onderzoek, cyberrisicopooling, digitale leermaterialen, data & ai community, benchmark netwerk IBP, gezamenlijke netwerkdag, leergang flexibiliseren en LLO, BOP-OKE regiobijeenkomsten, datadinsdag en Hackaton AI.         

Bekijk hier de nieuwsbrief

Aanmelden en attenderen

Een collega attenderen op de nieuwsbrief van MBO Digitaal? Stuur de nieuwsbrief gerust door. Aanmelden voor de nieuwsbrief van MBO Digitaal en andere nieuwsbrieven van de MBO Raad kan hier.

Volgende nieuwsbrief

De volgende nieuwsbrief verschijnt op 11 april 2024.

Reacties (0)
Geef een reactie