MBO-congres dinsdag 23 april in Amersfoort: heb jij je al aangemeld?

Op dinsdag 23 april organiseert DUO met MBO Digitaal, MBO Raad, SBB en het Ministerie van OCW het MBO-congres. Het thema is dit jaar “De kracht van de keten”. Locatie is de Prodentfabriek in Amersfoort. Ben je erbij? Aanmelden kan tot uiterlijk 19 april.

We merken allemaal dat de keten waarin we actief zijn steeds groter wordt. Steeds meer partijen gebruiken onze gegevens en steeds meer processen zijn hiervan afhankelijk. Ook de techniek staat niet stil. Hoe houden studentadministraties, informatiemanagers, functioneel beheerders en iedereen in de administratieve keten hier grip op? Tijdens het MBO-congres  is onder andere aandacht voor onderwerpen als RIO, Cybersecurity, Artificial Intelligence, SKILLS en Leven Lang Ontwikkelen. Via een gevarieerd aanbod van workshops en presentaties worden lopende en toekomstige ontwikkelingen besproken.

Het programma

Het congres start om 9.30 uur met de inloop. Vervolgens zal Henrike Karreman van de directie MBO van OCW ingaan op de laatste ontwikkelingen uit Den Haag. Direct daarna volgt de eerste workshopronde. Na de lunch zal Peter Schuttevaar zijn expertise op het gebied van ketensamenwerking op luchtige wijze delen. Er zijn in totaal 4 sessierondes. De dag eindigt rond 16.45 uur met een netwerkborrel en buffet.

Aanmelden en opgave deelname sessies

Op deze pagina staat een overzicht van alle workshops met een korte omschrijving. Bovenaan de pagina staat ook de aanmeldlink, let op: aanmelden kan tot uiterlijk 19 april, wacht dus niet te lang!. Tijdens het aanmelden kies je de sessies die je wilt volgen en je krijgt direct een bevestiging per mail met toegangsbewijs. De kosten voor het congres zijn € 65,- per persoon, inclusief 9% BTW. Tot 16 april is het mogelijk om de aanmelding kosteloos te annuleren. Stuur deze uitnodiging gerust door naar geïnteresseerde collega’s.

Reacties (0)
Geef een reactie