Winter-update project OKE

De resultaten van het project OKE – oplevering van werkende digitale koppelingen voor het examenproces – worden steeds concreter en zeker in dit kalenderjaar.

Om de koppelingen werkend te krijgen ,adviseren de BOP (Beleid Organisatie en Processen)  adviseurs de scholen een project te starten en de impact van het werken met die koppelingen te checken op het examenbeleid (nu nog vaak gericht op analoge verwerking), de examenorganisatie en de huidige processen.

Contact met 40 mbo-scholen

Vanuit het project OKE is inmiddels contact gelegd met ruim 40 mbo-scholen om adviezen door te spreken en scholen te activeren om het interne project en bepaling van de genoemde impact te starten. In regiobijeenkomsten willen we voor groepen van scholen in het land deze adviezen met elkaar bespreken.

Deel je ervaringen met ons!
Vanaf januari interviewt MBO Digitaal elke maand een school die zich voorbereidt op de implementatie van de OKE-koppelingen en digitaal examineren. Lijkt het je leuk om je ervaringen (kansen en struikelblokken) met ons te delen, stuur dan een mail naar p.dejong@mbodigitaal.nl


Ook gebruik maken van het (gratis) BOP-traject?
Stuur een mail of bel met:
Lianne.devries@surf.nl  I 06 14 83 47 37
Alda.kroneman@surf.nl I 06 51 28 06 28


Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond OKE en BOP via MBO Digitaal op: Netwerk Examinering en Digitalisering.

Reacties (0)
Geef een reactie