MBO Digitaal conferentie: nog plaatsen voor avondprogramma donderdag 7 maart

We tellen af voor de 49e MBO Digitaal Conferentie. Het programma voor de tweedaagse in het Apeldoornse Orpheus theater is inmiddels bekend en staat op onze conferentiewebsite. Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor vrijdag 8 maart, wél zijn er nog plaatsen beschikbaar voor het avondprogramma van donderdag 7 maart. Inschrijven kan via onze conferentiewebsite.

Na de bestuurdersbijeenkomst op donderdag 7 maart 2024 openen we onze deuren om 16:30 voor de inloop en ontvangst van de MBO Digitaal Conferentie. De officiële opening is om 17 uur.

Keynote Inge Molenaar

Na de opening volgt een inspirerende keynote van Inge Molenaar, directeur van het Nationaal Onderwijslab AI (NOLAI). Ze toont nut, noodzaak en impact van AI op en in het (mbo) onderwijs. Doorspekt met voorbeelden uit haar onderzoeken en rijke ervaring, neemt Inge je mee op reis langs de meest recente ontwikkelingen. Ook vertelt ze hoe NOLAI tot stand is gekomen, wat dit lab bijdraagt aan deze noodzakelijke verkenningen en hoe het mbo van deze aanpak kan leren & profiteren. Daarbij heeft ze extra aandacht voor de meerwaarde van praktijkgericht en wetenschappelijk onderzoek in de klas. Na de keynote is er alle tijd om na te praten tijdens het netwerkdiner. Wil je ons avondprogramma niet missen? Schrijf je dan in via onze conferentiewebsite.

Bezoek ook onze ‘huiskamer’ in de Tapijtfoyer

Neem op 7 maart tussen de bedrijven door ook alvast een kijkje in het MBO Digitaal Lokaal boven de grote foyer. Een plek in huiselijke sfeer die je even laat ontsnappen aan de conferentie-hectiek. In onze huiskamer ontstaan spontane gesprekken rondom kaarten, posters en praatplaten. Even niksen of wegdromen bij onze digitale boekenkast kan en mag natuurlijk ook. Zien we je in ons fysieke Digitaal lokaal?

Programma 7 & 8 maart

Het complete programma voor 7 en 8 maart staat op onze conferentiewebsite.

 

 

 

 

 

 

Reacties (0)
Geef een reactie