Datadinsdag 12 maart: de Datareis van Deltion. Ben je er bij?

Hoe richt je de organisatie in om data-ondersteund onderwijs te kunnen realiseren? En waar begin je? Tijdens de tweede Datadinsdag van 12 maart gaan het Deltion College in Zwolle en MBO Digitaal hierover graag met je in gesprek.

Het Deltion College onderzoekt al enige tijd wat nodig is om data-ondersteund onderwijs van de grond te krijgen. Een jaar lang deed Deltion hier onderzoek naar vanuit verschillende disciplines. Niet enkel mensen van innovatie, informatiemanagement en kwaliteitszorg, maar juist ook docent, onderwijsmanager en onderwijsadviseurs werkten mee. Het doel: achterhalen wat Deltion in de organisatie moet doen om data-ondersteund onderwijs te kunnen realiseren. De reis geresulteerde in het advies ‘Uitzicht op inzicht’, dat Deltion graag met je wil delen. Het is geen document vol met data-abracadabra geworden, eerder een gids die je verhalend meeneemt op reis naar visie, ambitie en concreet te nemen stappen. Het geanonimiseerde advies kun je hier vinden.

Oplegger, leeswijzer en schrijftip

In overleg met Deltion heeft MBO Digitaal het advies voorzien van een oplegger waarbij elk hoofdstuk is ingeleid met een leeswijzer en een schrijftip. Tijdens de datadinsdag gaan we in op het waarom en het hoe van het advies. Ook reflecteren we op wat er tot nu toe terecht gekomen is van de plannen, zoals beschreven in ‘Uitzicht op inzicht’.

Aanmelden & meer informatie

Logo van Data Dinsdag
Datum : 12 maart 2024
Tijd: 10.30 -12.00 uur
Aanmelden voor deze online bijeenkomst kan via Miranda Glasbergen
Na aanmelding ontvang je de Teamslink.

Datadinsdag vanuit jouw school?

Deze datadinsdag is de tweede in een nieuwe reeks en wordt met en vanuit Deltion online gepresenteerd. De eerste datadinsdag op 6 februari werd vanuit De Rooi Pannen verzorgd, ook de aankomende bijeenkomsten organiseert MBO Digitaal elk mét een mbo-instelling. Wil jij ook meedenken over een sessie, heb je een prangende data-vraag, een mooi voorbeeld van data-gebruik in jouw onderwijs(instelling)? En/of wil je samen een Datadinsdag met MBO Digitaal organiseren op jouw school (mbo/hbo)? Stuur een mail naar: JaapJan Vroom.

Reacties (0)
Geef een reactie