Terugblik netwerkbijeenkomst Onderwijslogistiek 18 januari

De online bijeenkomst van het netwerk Onderwijslogistiek op 18 januari stond in het teken van de MORA. Bas Kruiswijk en Marcel van Assen namen deelnemers mee in de wereld van flexibilisering, MORA en standaarden.

Bas Kruiswijk nam ons mee in een keynote over flexibilisering, MORA, en de hang naar en belang van standaarden. Marcel van Assen gaf ons samen met een deelnemer een inkijk in de leergang Flexibiliseren in het mbo. Bij de afsluitende rondvraag ging het gesprek over het delen van best & worst practices hoe van A naar B te komen, werken naar landelijke ROC-standaarden ter voeding van leveranciers en onderwijsinrichting, standaardisatie en de eerste inrichting applicatielandschap. 

Meer informatie over de volgende netwerkbijeenkomsten?

Weten wanneer de volgende netwerkbijeenkomsten van Onderwijslogistiek zijn? Kijk hier. 

Reacties (0)
Geef een reactie