Save the date: MBO-congres op 23 april 2024

Op dinsdag  23 april 2024 is het jaarlijkse MBO-congres van DUO in samenwerking met MBO Digitaal, de MBO Raad, SBB en het ministerie van OCW. Reserveer deze datum alvast in de agenda.

Over het MBO-congres

Tijdens het MBO-congres komen actuele ontwikkelingen binnen het mbo aan bod. Het MBO-congres is speciaal voor studentadministraties, informatiemanagers, functioneel beheerders en iedereen in de administratieve keten (met DUO).

Locatie

De locatie is de Prodentfabriek in Amersfoort, een industrieel evenementencomplex in de buurt van station Amersfoort Centraal. Er is ruimte om elkaar informeel te ontmoeten en de dag wordt afgesloten met een netwerkbuffet.

Aanmelden

Aanmelden voor het congres kan nu nog niet. In maart volgt meer informatie.

Reacties (0)
Geef een reactie