MORA architectuur toepassen? Neem deel aan de online sessie op 30 januari

De MORA is multi-inzetbaar. Waar zet jouw instelling het voor in? Omdat er zoveel mogelijkheden zijn is duidelijk voor ogen hebben wat je bereiken wil belangrijk. Daarom het thema “bezint eer ge begint”. Tijdens de sessie inspireren we je met twee verschillende praktijkvoorbeelden en bespreken we graag jullie ervaringen.

Tijdens de sessie delen het Alfa-college en het Graafschap College ieder hun eigen behoefte en de manier waarop zij de MORA daarvoor hebben ingezet. Zo heeft het Alfa-college haar metrokaart met de student journey die al ontstaan was vóór de MORA bestond nu “MORA proof” gemaakt. De metrokaart geeft op een aansprekende manier inzicht in de student journey, het applicatielandschap én de relatie met de MORA processen. Graafschap College heeft de MORA gebruikt bij het opstellen van de plannen voor digitalisering richting de toekomst. Marie van Zanten (Adviseur informatiearchitectuur Alfa-college) en Carla Bloeme (informatiemanager Graafschap College) nemen je graag mee.
Nieuwsgierig hoe dit eruit ziet? Neem deel aan de online sessie op dinsdag 30 januari. Je kunt gratis deelnemen aan de sessie, die dankzij de MORA werkgroep tot stand is gekomen.

Voor wie is deze bijeenkomst?

Deze sessie kent als doelgroepen CIO’s / Directeuren/Managers ICT / beleidsmedewerkers / onderwijsadviseurs / Informatiemanagers & medewerkers / Architecten / Informatiebeveiliging & privacy officiers & medewerkers.

Deelnemen?

Datum: Dinsdag 30 januari van 10.00 – 11.00 uur

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Vergadering-id: 336 344 389 512 Wachtwoordcode: zFLy5E

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie