Eerste online Datadinsdag op 6 februari bij de Rooi Pannen. Ben je erbij?

De Datadinsdagen zijn terug. Tijdens de eerste datadinsdag van 2024 op 6 februari gaan we in op hoe scholengemeenschap De Rooi Pannen data-ondersteund inzicht verkrijgt in het onderwijsleerproces. Ben je erbij?

We organiseren deze datadinsdag  samen met en vanuit De Rooi Pannen (mbo in Tilburg, Breda en Eindhoven). De Rooi Pannen heeft opleidingen in Handel & Ondernemen, Horeca, Toerisme, Leisure & Marketing en Vormgeving en wil beter inzicht verkrijgen in het onderwijsleerproces. Menno de Vos (projectleider digitale transformatie / onderwijsinnovatie) schetst samen met Richard Bakkers (diensthoofd Kwaliteit en Onderwijs) wat de stand van zaken is rond het krijgen van data-ondersteund inzicht in het leerproces. Graag bespreken zij hoe dit op andere instellingen verloopt en waar we met zijn allen tegenaan lopen.

Aanmelden & meer informatie

Logo van Data Dinsdag
Datum : 6 februari 2024
Tijd: 10.30 -12.00 uur
Aanmelden voor deze online bijeenkomst kan via Miranda Glasbergen
Na aanmelding ontvang je de Teamslink


Datadinsdag vanuit jouw school?

De (online) Datadinsdagen worden georganiseerd door MBO Digitaal. Elke 2e dinsdag van de maand is JaapJan Vroom te gast bij een mbo-school om daar gezamenlijk een anderhalf uur durende online meeting te verzorgen. Zij bespreken dan met elkaar en de online bezoekers wat de school bezighoudt als het gaat om data-ondersteund onderwijs en/of welke mooie initiatieven ze hebben op dit gebied. Heb je zelf een mooi initiatief of vraag over data-ondersteund onderwijs? Stuur even een mail naar JaapJan Vroom.

Reacties (0)
Geef een reactie