3 Npuls-events in januari die je niet mag missen!

Ook dit jaar gaan we vanuit het mbo binnen Npuls het onderwijs verder bewegen met hbo en wo. In januari staan er weer mooie activiteiten gepland vanuit de verschillende programmaonderdelen. Drie inspirerende bijeenkomsten deze maand:

#1 Communitydag open leermaterialen

Hoe zet je open leermaterialen optimaal in bij jouw onderwijsinstelling? Kom 23 januari naar de Communitydag open leermaterialen en deel kennis met mbo-, hbo- en wo-collega’s uit het hele land! Deel uitdagingen, ervaringen en successen, en werk samen aan vooruitgang!

Dinsdag 23 januari
Tijd: 10.00 – 17.00
Locatie: Vergadercentrum Domstad in Utrecht
Klik hier om je aan te melden via community edusources

#2 Pilothub XR: Bouw en innoveer mee

Graag maken we gebruik van jouw expertise, instellingsbehoeftes en ideeën om deze bouwstenen verder te concretiseren. De pilothub XR is met, voor en door de mensen uit de instellingen. Ben je nieuwsgierig naar XR en/of lever je graag een bijdrage? We zien je graag in Woerden.

Woensdag 24 januari
Tijd: 13.00 – 17.00
Locatie: MBO Raad te Woerden
Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

#3 Voorbeelden van microcredentials

Tijdens deze online bijeenkomst presenteren we een aantal voorbeelden van microcredentials uit andere sectoren. Bram van de Kruk (Hogeschool van Amsterdam) en Tanja Derksen (Hogeschool Utrecht) vertellen hoe microcredentials eruitzien bij hun onderwijsinstelling. Daarnaast presenteren we ook voorbeelden vanuit Europa.

Vrijdag 26 januari
Tijd: 10.00 – 17.00
Locatie: Online
Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

Volg Npuls

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en activiteiten van Npuls? Meld je hier aan voor de Npuls-nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie