Meld je aan voor de 49e MBO Digitaal Conferentie op 7 en 8 maart 2024

De voorbereidingen voor de MBO Digitaal Conferentie zijn alweer in volle gang. De 49e editie wordt op 7 en 8 maart 2024 gehouden in Theater Orpheus te Apeldoorn. Vaste gasten hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen via de mail. Vanaf 1 december kunnen overige belangstellenden zich aanmelden via de conferentiewebsite.

 

Aanmelden

Registreren voor de 49e MBO Digitaal Conferentie kan via onze conferentiewebsite.

Workshop geven (Is inmiddels niet meer mogelijk)

Heb jij een goed voorbeeld vanuit jouw school dat je graag wilt delen met je collega’s in het werkveld? Of heb jij een dringende oproep aan je collega’s uit de sector? Dan is het verzorgen van een workshop tijdens de komende MBO Digitaal Conferentie wellicht iets voor jou!

 

 

 

 

Reacties (0)
Geef een reactie