Online open inloop MORA op 21 november

Heb je vragen over het gebruiken van de MORA-modellen? Of wil je meer toelichting op hoe bepaalde keuzes in de modellen zijn gemaakt? Wil je iets kwijt over flexibilisering van het onderwijs of juist over het verschil tussen MORA en eigen architectuur? Sluit dan aan bij het MORA open inloop uur van de MORA-werkgroep op dinsdag 21 november.

Van 10 tot 11 uur zit een aantal mensen van de MORA-werkgroep klaar om jouw vragen te beantwoorden of in gesprek te gaan. Ook is de MORA-werkgroep op zoek naar thema’s om in 2024 te behandelen in een online sessie. Heb je daar ideeën over? Kom dan vooral ook even langs tijdens de online sessie.

Deelname

Alles wordt online georganiseerd. Klik hier voor deelname aan de teams-meeting van dit open inloop uur. Van deze sessie wordt geen opname gemaakt.

Reacties (0)
Geef een reactie