Netwerk Onderwijslogistiek organiseert bijeenkomst op 12 oktober: ben jij erbij?

Op 12 oktober komt het netwerk Onderwijslogistiek weer bij elkaar. Van 10.00 tot 16.00 uur vindt de bijeenkomst plaats bij De HALL in Woerden. Ben je erbij? Meld je dan snel aan via de aanmeldlink.

Het belooft weer een boeiende bijeenkomst te worden met bijdragen van Albeda, ROC Midden Nederland en ROC Da Vinci College. De bijeenkomst richt zich op medewerkers werkzaam als: onderwijslogistiek manager, beleidsmedewerkers Onderwijs & Kwaliteit, informatiemanagers en coördinatoren functioneel beheer. Locatie: De Hall, Korenmolenlaan 4 in Woerden. De locatie ligt op een kilometer afstand van het station in Woerden en is zowel met auto of openbaar vervoer te bereiken. Het programma ziet er als volgt uit:

Programma

10:30 – 11:00 – Stand van zaken Npuls
11:00 – 11:30 – Stand van zaken Flexibilisering en Modularisering – Albeda
11:30 – 12:00 – Onderwijs Catalogus Ontwikkelingen – ROC Midden Nederland
12:00 – 13:00 – Lunch
13:00 – 15:00 – We gaan op reis en kunnen alle kanten op! – ROC Da Vinci College
15:00 – 15:15 – koffie & verzamelen
15:15 – 16:00 – Terugkoppeling & rondvraag
16:00 – 16:00 – Afsluiting

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden is verplicht en kan via deze aanmeldlink Voor vragen, suggesties en andere netwerkzaken kun je terecht bij een van onderstaande leden van de regiegroep onderwijslogistiek in het mbo: Peter van Deukeren (Kennisnet), Henk van Geest (ROC Midden Nederland), Jaco van der Meer (MBO Rijnland), Johan van der Steen (Da Vinci), Peter Veldman (ROC van Amsterdam), Johan Vos (Aventus), Marcel van Oorschot (Zadkine), Arie van de Graaf (Zone.college) Tijmen Leurs (MBO Digitaal) en Cock Vonk (Albeda).

De volgende netwerkbijeenkomst

Datum Vorm Tijd
18 januari 2024 Digitaal 14:00 – 17:00 uur

 

 

 

 

 

Reacties (0)
Geef een reactie