MBO Digitaal presenteert praatplaten tijdens conferentie

Op de 48e MBO Digitaal conferentie in Ulft zijn drie praatplaten gepresenteerd. De platen waren onderdeel van de bestuurdersbijeenkomst op donderdag 21 september en de workshopsessie op vrijdag 22 september voor mbo-scholen.

Met de drie praatplaten (Strategie Digitalisering in het mbo, Meerjarenplan MBO Digitaal en Onze 4 programma’s) voeren we op een laagdrempelige manier het gesprek over digitale transformatie aan de hand van de drie niveaus van digitalisering (School, Docent, Student) en de vier werksporen van MBO Digitaal (Visie & Strategie, Governance, Inhoudelijke thema’s, Evaluatie) . De plaat over de 4 programma’s (Npuls, Edu-V, Cyberveiligheid, Digitaal bekwaam) zoomt in op de samenhang tussen de programma’s.

Je kunt de praatplaten alvast hier downloaden:

Strategie Digitalisering in het mbo
Meerjarenplan MBO Digitaal
Onze 4 programma’s

Meer informatie en/of sessie in jouw organisatie?

Binnenkort verschijnt op deze website een handreiking met een toelichting en de gehanteerde brondocumenten. Wil je meer informatie over (het gebruik van) de platen, de achtergronden, plaatborden ontvangen, of een sessie op jouw school organiseren? Neem dan contact op met Martijn Timmer en/of Youssef Boudou.

 

 

 

 

 

 

 

Reacties (0)
Geef een reactie