Convenant Cyberveiligheid vastgesteld

Het Convenant Cyberveiligheid is vastgesteld tijdens de Algemene Ledenvergadering van de MBO Raad op 22 juni.

‘Door het tekenen van het cyberconvenant zetten we ons samen in voor cyberveiligheid’, zei Mirjam Koster, bestuurslid van de MBO Raad tijdens de Algemene Ledenvergadering. ‘Zo laten we zien dat cyberveiligheid geen afdeling is, maar een houding.’

Programma Cyberveiligheid

Het convenant Cyberveiligheid komt voort uit het programma Cyberveiligheid dat voor een belangrijk deel over samenwerking binnen de mbo-sector gaat. Die samenwerking op het gebied van cyberveiligheid wordt in dit convenant uitgewerkt in mbo-brede uitgangspunten en afspraken.

Officiële ondertekening

Het Convenant Cyberveiligheid wordt officieel ondertekend tijdens de MBO Digitaal Conferentie op 21 september.

Reacties (0)
Geef een reactie