Vooraankondiging BI-dag 9 juni 2023

Een jaarlijks terugkerend evenement van de gebruikersgroep DPO en de gebruikersgroep Qlik is de BI-dag. ’s Morgens is er een gezamenlijk programma voor alle mbo-scholen die samenwerken binnen MBO Digitaal, ’s middags hebben de gebruikersgroepen DPO en Qlik elk hun eigen bijeenkomst. Aan het programma wordt nog gewerkt. Waarschijnlijk komt er een interessante keynote over AI en data met aansluitend een groepsgesprek, enkele praktische bijdragen vanuit een school en een bijdrage uit een gezamenlijk programma of project. Op die manier bieden we enige diversiteit en voor elk wat wils.

Je kunt je alvast aanmelden via dit aanmeldformulier. De BI-dag is alleen toegankelijk voor MBO Digitaal leden en genodigden.

 

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie