Edu-V organiseert online informatiebijeenkomst voor (mbo) scholen

Op 13 april 2023 organiseert Edu-V een digitale informatiebijeenkomst speciaal voor bestuurders, beleidsmakers, applicatiebeheerders, ict-hoofden in het mbo, po en vo. 
Deelnemers aan de informatiebijeenkomst kunnen feedback geven op de voorlopige afspraken en tips delen.

Leermaterialen zijn cruciaal voor het onderwijs dat wordt gegeven. Docententeams bepalen hiermee de pedagogisch-didactische invulling van hun vak. Maar leermaterialen kennen ook veel belangrijke randvoorwaarden: de kosten moeten beperkt zijn, voor digitale leermaterialen geldt bovendien de AVG en er is een voorkeur voor flexibele licenties. Het programma Edu-V werkt aan afspraken hierover.

Flexibel en toekomstgericht onderwijs

Binnen het programma Edu-V bouwen scholen en leveranciers aan flexibel en toekomstgericht onderwijs. Door deel te nemen, draag je daaraan bij. Met goede afspraken delen docenten en studenten straks makkelijker en veiliger gegevens. Denk aan toegang tot toetsresultaten, minder administratiedruk en makkelijk koppelingen maken tussen systemen.

Aanmelden

Bouw je met Edu-V mee aan flexibel en toekomstgericht onderwijs? schrijf je in voor de bijeenkomst met Programmamanager Hedy van der Ende en productowner Koen Voermans.

Wanneer? Donderdag 13 april 2023
Hoe laat? 10.00-11.00 uur.

Meer informatie over Edu-V vind je hier.

Reacties (0)
Geef een reactie