De állerlaatste datadinsdag op 13 december: terug- en vooruitblikken op studiedata

Het programma Doorpakken op Digitalisering bevindt zich in de laatste fase. Dat betekent ook het einde voor de vertrouwde Datadinsdagen van het themateam Data-ondersteund onderwijs. Tijdens deze laatste Datadinsdag vieren we met elkaar de opbrengsten van de afgelopen drie jaar en informeren en inspireren we je over wat de toekomst van studiedata gaat brengen.

Bijna twee jaar geleden, op 15 december 2020, trapten we vanuit het themateam Data-ondersteund onderwijs af met een miniconferentie. Daarna organiseerden we maar liefst 11 datadinsdagen tussen september 2021 en nu. De afgelopen jaren is er veel gebeurd rondom data-ondersteund onderwijs.
Wat we hebben gemaakt, geleerd en gedaan op het gebied van studiedata tijdens Doorpakken op Digitalisering willen we graag met zo veel mogelijk mensen delen. Daarom organiseren we deze slotbijeenkomst van datadinsdag online van 13.00 tot 14.30 uur. We blikken terug, staan stil bij mooie resultaten, presenteren ons digitale magazine (E-zine Data-ondersteund onderwijs) en sluiten daarmee ons project feestelijk af.

Hoe verder na Doorpakken op Digitalisering?
Er is ook tijd om vooruit te blikken: er staat alweer een nieuw programma voor de deur, waarin mbo samen met ho en wo verder gaat werken aan digitalisering. Studiedata en AI staan ook daar op de agenda. Tijdens deze feestelijke Datadinsdag geven we een doorkijkje naar wat daar allemaal te gebeuren staat.

Zien we je de 13e?
Meld je hier aan voor de online Datadinsdag van 13 december 2022.

Reacties (0)
Geef een reactie