Kennisdelingsbijeenkomst Onderwijs 365, 9 december 2022

Op 9 december staat er weer een nieuwe bijeenkomst op de agenda voor Kennisdeling Onderwijs 365. Deze keer komen we fysiek bij elkaar en zijn we te gast bij Microsoft in Amsterdam. De regiegroep is op dit moment druk bezig met het samenstellen van de agenda, de vorm en de organisatie van de bijeenkomst. Meer informatie hierover volgt nog. Natuurlijk proberen we workshops te organiseren voor de onderwerpen die jullie hebben aangegeven op het evaluatieformulier. Zo zijn we op zoek naar onderwijscollega’s die een presentatie willen geven over onderwerpen als Flow, SharePoint, Power Apps of Tasks. Heb je iets moois gemaakt of weet je iemand die hier iets moois mee heeft gedaan laat het dan weten. Er zijn collega’s die graag zien wat en hoe je die toepassingen gebruikt. Is er een onderwerp dat volgens jou echt niet mag ontbreken op deze bijeenkomst of wil jezelf een presentatie geven, mail dit dan naar Rob Vos.

Omdat we nu weer (eindelijk) een fysieke bijeenkomst organiseren is ook aanmelden weer noodzakelijk. Dus kom je voor informatie uitwisselen en de meerwaarde van de fysieke dialoog naar de KDO 365 bijeenkomst schrijf je dan hier in. Wij verheugen ons erop om elkaar, sinds een lange tijd, weer ouderwets fysiek te treffen.

Reacties (0)
Geef een reactie