Goede voorbeelden parade, deel I gaat niet door

Helaas, deze datadinsdag gaat niet door. Er zijn te weinig aanmeldingen voor de fysieke bijeenkomst. Gelukkig is er ook goed nieuws, we organiseren een tweede Goede voorbeelden parade.

Op de datadinsdag van 11 oktober laten we je nóg meer mooie voorbeelden van datagebruik in het onderwijs zien

Dus wil je nu wel eens een aantal docenten horen vertellen hoe ze met learning analytics hun onderwijs verbeteren? Ben je wel eens klaar met al die theoretische beschouwingen? Zet dan de datadinsdag van 11 oktober vast in jouw agenda.

De bijeenkomst is offline, dus fysiek. Geniet van jouw reistijd, onthaast en ontTeams jezelf en laat je verrassen! Via deze site en de bekende kanalen zullen we je op de hoogte houden van locatie en aanmeldmogelijkheid.


Goede voorbeelden parade, deel I

Tijdens de extra lange Datadinsdag op 12 april wordt een aantal praktijkvoorbeelden getoond en besproken. In een live (!) bijeenkomst in Amersfoort kun je inspiratie opdoen om zelf met data-ondersteund onderwijs aan de slag te gaan. Collega’s uit het onderwijs laten zien hoe data hen helpen hun onderwijs te verbeteren, waarna je met hen in gesprek kunt om meer te weten te komen over hun initiatief en bijvoorbeeld over wat je nodig hebt om dit op te kunnen pakken in jouw eigen situatie.

Bekijk de homepagina van datadinsdag voor een overzicht van de andere bijeenkomsten.

Reacties (0)
Geef een reactie