Save the date! 45e conferentie MBO Digitaal op 27 en 28 januari 2022

Noteer in je agenda én meld je vast aan: op donderdag 27 en vrijdag 28 januari 2022 ontmoeten we elkaar voor de halfjaarlijkse conferentie van MBO Digitaal! Deze keer is Rijn IJssel bereid gevonden op te treden als gastcollege en zal ons welkom heten op één van haar prachtige locaties.

In elk geval online:
We weten nog niet of de conferentie daadwerkelijk fysiek zal plaatsvinden, maar ook als dat lukt, kun je ook online deelnemen. Want de keynotes en de meeste workshops worden live uitgezonden. Dit betekent dat ook deze keer collega’s die niet de tijd kunnen vrijmaken om de gehele conferentie bij te wonen, maar wel in een aantal workshops geïnteresseerd zijn, online kunnen deelnemen. Ga er bij online deelname van uit dat je vanuit ‘huis’ mee kunt luisteren, soms mee kunt doen, en via chat vragen kunt stellen. Wat je verder (online) kunt verwachten en hoe een workshop eruit ziet, wordt straks in het programma aangegeven.

Programma:
We zijn nog druk bezig met het vormgeven van het programma, er is nog ruimte voor interessante workshops! Heb je een idee, meld het aan Anne Alles, onze spin in het web van de organisatie van de conferentie. Begin januari publiceren we het programma op deze website, maar in grote lijnen ziet het er als volgt uit: Op donderdagmiddag starten we eind van de dag (17:00 uur) met een keynote en een informeel programma. Vrijdag is vanaf 9:00 uur geheel gevuld met workshops, keynotes en voldoende tijd voor koffie, lunch en bijpraten(!).

Aanmelden:
Aanmelden kan al… en wordt enorm op prijs gesteld. Dat je aanmelding nog onder voorbehoud is, of kan wijzigen, begrijpen we! Zo krijgen we al een idee op hoeveel mensen we fysiek dan wel virtueel kunnen rekenen! Vanzelfsprekend kunnen de dan geldende corona-maatregelen ingrijpen op onze plannen. UITERLIJK maandag 3 januari neemt de programmacommissie een besluit over de fysieke aanwezigheid bij de conferentie. Uiteraard stellen wij iedereen die zich heeft aangemeld hiervan direct op de hoogte.

-> Personen die werkzaam zijn bij een (mbo-)instelling of partner melden zich hier aan.
-> Ben je werkzaam bij een bedrijf, meld je je hier aan.

➜ Let op: omdat de conferentie óók online is, is er géén beperking op het aantal aanmeldingen voor (online) deelname vanuit mbo-scholen. Deel dit bericht daarom gerust met álle collega’s (ondersteunende maar ook vanuit het onderwijs!) voor wie (een deel van) deze conferentie interessant kan zijn!

Reacties (0)
Geef een reactie