Kennisdelingsbijeenkomst Onderwijs 365, 10 december 2021

Op 10 december 2021 is het weer zo ver. Dan organiseren SURF en saMBO-ICT, in samenwerking met Microsoft en MBO instellingen een nieuwe editie van de kennisdelingsbijeenkomst onderwijs 365 (KDO 365) voor het mbo en hbo. In de voorgaande bijeenkomst van 28 mei stonden er onderwerpen op de agenda als het maken van asynchroon onderwijs, voorbereidingen treffen voor het nieuwe schooljaar in Teams, Stream, digitaal lesgeven en meer! Dit keer is het idee om de Kennisdelingsbijeenkomst te richten op wat er met het Microsoft Power Platform mogelijk is.

Het Microsoft Power Platform biedt verschillende mogelijkheden om innovatief aan de slag te gaan binnen de instelling. Een eerste opzet van het programma en de indeling van de workshops wordt besproken en zal vooral gericht zijn op collega’s die zich bezig houden met de techniek, programmeren en beheer. De online bijeenkomst bestaat wederom uit rondes met inhoudelijke presentaties en workshops en biedt praktische voorbeelden en ervaringsverhalen van collega’s uit het mbo en hbo.

Binnenkort volgt er meer informatie over het exacte programma en de aanvangstijden. We starten om 10.00 uur en verwachten rond 14.30 uur af te sluiten.

We zien je graag op 10 december a.s.! Schrijf je hier vast in en uiteraard mag je dit bericht delen met je collega’s.

Wij kijken uit naar weer een nieuwe KDO 365 Kennisdelingsbijeenkomst waar we samen weer een mooi succes van willen maken.

Reacties (0)
Geef een reactie