Update én programma (ONLINE) saMBO-ICT conferentie

De grote vraag hing al een tijdje in de lucht… is het wijs om een bijeenkomst met 150-200 personen op locatie te organiseren? Helaas hebben we de beslissing moeten nemen om hierop ‘nee’ te antwoorden.

Wat nu?

Alle inhoudelijke onderdelen van het programma, dus zowel de keynotes als de workshops gaan onverminderd door, alleen zullen we het nu geheel online moeten doen i.p.v. hybride. Net zoals de afgelopen twee keren wordt de conferentie georganiseerd vanuit een speciale conferentie-teamsite in Microsoft Teams. Elke deelnemer wordt uitgenodigd om aan dit team deel te nemen. Je vindt daar straks het programmaboekje en achtergrondinformatie bij de workshops, bovendien kun je van daaruit deelnemen aan de online sessies en ook informeel contact hebben met collega’s. We streven ernaar iedereen een week van tevoren, maar uiterlijk maandag 27 september toegang tot de conferentiesite te geven.

Programma

In samenwerking met ROC van Amsterdam-Flevoland is een prachtig programma samengesteld met als hoofdthema ‘Flexibilisering’ maar ook met actuele onderwerpen omtrent IBP, programma doorpakken op digitalisering en… de nieuwe naam van saMBO-ICT wordt bekend gemaakt! Zie de hieronder het volledige programma (Let op: het is altijd mogelijk dat er nog last-minute wijzigingen in het programma zijn).

Meld je aan!

Aanmelden voor de conferentie kan tot 30 september. Daarbij zijn er geen beperkingen in het aantal aanmeldingen, dus ‘spread the word’ bij je collega’s.

 

-> Personen die werkzaam zijn bij een (mbo-)instelling of partner melden zich hier aan.
-> Ben je werkzaam bij een bedrijf, meld je je hier aan*

 

->>Aanmelden is mogelijk tot donderdag 30 september 12:00 uur.

 

 We hopen dat jullie 30 september en 1 oktober online te zien bij dé 44e saMBO-ICT conferentie!

Tot dan! Met vriendelijke groet,

 

De programmacommissie

 

Deze conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door:

Broad Horizon Solutions – Coforce  – Drieam – Educator – GoodHabitz – Osiris – Visma Advitrae

 

Programma

(afbeelding bijgewerkt op 30 september (de laatste wijzigingen worden alleen op de teamsite verwerkt)

*Deelname aan de conferentie door medewerkers van bedrijven, is mogelijk voor 250 euro per persoon. Er kunnen maximaal 2 personen per organisatie deelnemen. Zie voor overige voorwaarden het aanmeldformulier.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie