Programma en workshopbeschrijvingen KDO 365, 28 mei 2021

Op 28 mei 2021 houdt saMBO-ICT in samenwerking met SURF, Microsoft en MBO/HBO-instellingen de kennisdelingsbijeenkomst Onderwijs Microsoft 365. Ook deze bijeenkomst zal online plaatsvinden. Tijdens deze bijeenkomst staan verschillende onderwerpen centraal waaronder; Lesgeven in Teams, wat doet het met de didactiek? Wat kun je functioneel met Teams? Een technische workshop over telefonie met Teams maar ook belangrijk: Hoe maak je jouw leven gemakkelijker en veiliger met de geboden tools van Microsoft 365 en nog veel meer!
 
Programma
Het programma staat klaar en kun je hier vinden. Door middel van klikken op de links kom je in de juiste meetings. Wij willen je vragen om tijdens de bijeenkomst de microfoon uit te zetten.
 
We zien je graag op 28 mei a.s.! Schrijf je hier in
 
 
Reacties (0)
Geef een reactie