Vooraankondiging Kennisdelingsbijeenkomst Onderwijs Microsoft 365

Na twee succesvolle online bijeenkomsten in mei en december 2020 organiseren saMBO-ICT, SURF en Microsoft op 28 mei een nieuwe Teams-editie van de Kennisdelingsbijeenkomst Onderwijs Microsoft 365 voor het mbo en hbo.
Meld je aan en ontdek samen met collega’s van andere instellingen hoe je voor jouw onderwijs(instelling) alles uit Microsoft 365 haalt.

Ook deze editie bieden we weer een programma met interessante sprekers en workshops, waarin efficiënt implementeren van en slim werken met Microsoft 365 in het onderwijs centraal staan.
De bijeenkomst begint met een keynote-spreker, gevolgd door rondes met presentaties en workshops over specifieke onderwerpen. Hierbij zal de nadruk liggen op praktische voorbeelden en ervaringsverhalen van collega’s uit het mbo en hbo. Ook streven we naar diverse werkvormen met een hoog interactief karakter. De Kennisdelingsbijeenkomst lijkt heel TOF (Technisch, Onderwijskundig en Functioneel) te worden. Daarover later meer.

De Kennisdelingsbijeenkomst Onderwijs Microsoft 365 is interessant voor docenten, functioneel beheerders, digitale ondersteuners, onderwijskundigen, beleidsmakers en informatiemanagers.

We starten om 10.00 uur en verwachten rond 14.00 uur af te sluiten. Binnenkort volgt er meer informatie over het programma.

We zien je graag op 28 mei. Schrijf je snel in!

Reacties (0)
Geef een reactie