Vooraankondiging voor de kennisdelingsbijeenkomst Office 365 vrijdag 11 december a.s.

Na een eerste succesvolle digitale bijeenkomst in mei dit jaar organiseren saMBO-ICT en SURF, in samenwerking met Microsoft, op 11 december a.s. een nieuwe editie van de kennisdelingsbijeenkomst Office 365 voor het MBO en hoger onderwijs.

De bijeenkomst vindt in Teams plaats. Het doel is om samen met collega’s van andere instellingen te ontdekken hoe je voor jouw onderwijs(instelling) alles uit Office 365 haalt.

De sessies zijn interessant voor docenten, digitale ondersteuners, trainers van docenten, onderwijskundigen, beleidsmakers en informatiemanagers.

Het programma staat in het teken van kennisdeling over Office 365. Ook deze editie bieden we weer interessante sprekers, workshops en sessies waarbij alle onderwerpen die van belang zijn bij het implementeren van en werken met Office 365 aan bod komen. De dag begint met een keynote spreker, hierna volgen rondes met inhoudelijke presentaties en workshops. Het programma biedt vooral praktische voorbeelden en ervaringsverhalen van collega’s uit het mbo en hbo. Ook streven we naar diverse werkvormen met een hoog interactief karakter.

Binnenkort volgt er meer informatie over het exacte programma en aanvangstijden. We starten om 10.00 uur en verwachten rond 14.00 uur af te sluiten.

We zien je graag 11 december a.s.! Schrijf je snel in, want de vorige bijeenkomst was erg snel volgeboekt!

Reacties (0)
Geef een reactie