Miniconferentie Bruggen Bouwen op 2 december

Op woensdag 2 december is de online miniconferentie Bruggen Bouwen. De ochtend start met een bijeenkomst gericht op de nieuwe mbo-instellingen en i-coaches in het programma. Het middagprogramma wordt geopend door de Johan de Bruin, met een keynote over het playbook-model voor blended onderwijs. Daarna een keynote van Robin de Lange over de inzet van VR in het onderwijs. In de middag zijn er verder diverse workshops waar de mbo-instellingen praktische voorbeelden op het gebied van online lesgeven met elkaar delen. Wil je je aanmelden en doet jouw instelling al mee met het programma Bruggen Bouwen, neem dan contact op met je brughoofd. Weet je niet wie dat is, of neemt jouw school nog niet deel, stuur dan een e-mail naar bruggenbouwen@sambo-ict.nl.

Reacties (0)
Geef een reactie