Kennisdeling Office 365 29 mei en Microsoft Teams AMA 22 juni

353 deelnemers hadden zich aangemeld voor de KDO365 op vrijdag 29 mei. Na wat kleine opstartproblemen liep het programma als een trein. De belangrijkste feedback was dat het eigenlijk te kort was en dat men graag nog meer wilde bespreken en delen. Terugkijken kan ook, de filmpjes en de presentaties staan hier. Helaas is de presentatie van de Han niet helemaal goed opgenomen. Het filmpje i.c.m. de Powerpoint geeft toch een goed beeld

Omdat er  uit de evaluatie naar voren kwam dat er behoefte is aan meer kennisdeling, hebben een aantal collega’s uit het mbo en hbo aangegeven dat ze als panel willen deelnemen aan een “Ask Me Anything” bijeenkomst.

Annet Smith, Ralf Hillebrand, Henk van den Bosch en Ashwin Brouwer zitten op 22 juni van 11 tot 12 uur klaar om de nodige vragen te beantwoorden over het inzetten van Microsoft Teams in het onderwijs. We zien je graag op de 22ste , deelnemen kan door op deze link te klikken.

We zetten (virtuele) 250 stoelen klaar, het is namelijke een normale teamsvergadering, waarvoor je je niet vooraf hoeft aan te melden. Vol is dus vol en je moet het zelf in je agenda zetten.

Reacties (0)
Geef een reactie