42e saMBO-ICT conferentie

Aankondiging

42e saMBO-ICT conferentie op 24 en 25 september 2020 – Meld je nu aan!

     
 

Beste mbo-collega’s en samenwerkende partners in het mbo,

Één ding is zeker; de saMBO-ICT conferentie gaat door! Helaas lukt het niet om bij Deltion College op locatie samen te komen, vandaar dat de programmacommissie na rijp beraad voor een online-variant heeft gekozen die we met alle betrokken instellingen, Deltion, Aventus en Vista College, gezamenlijk organiseren. We zijn nog druk met het vormgeven van het programma (er is nog ruimte voor workshops!**) én het zoeken naar sponsoren die het leuk vinden om ook in deze vorm te participeren. Toch willen we nu al graag weten wie er voornemens is om deze conferentie te ‘bezoeken’! Dus meld je nu vast aan* en blokkeer meteen je agenda op donderdagmiddag 24 september van 15:30 tot 17:30 uur en op vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur.

➜ Omdat het nu online is, is er géén beperking op het aantal aanmeldingen vanuit mbo-scholen. Deel dit bericht daarom gerust met collega’s voor wie deze conferentie interessant kan zijn!

Programmacommissie saMBO-ICT conferentie

*Medewerkers van instellingen melden zich hier aan.
*Medewerkers van (commerciële) partners/bedrijven melden zich hier aan.

** Heb je een leuk idee voor een workshop? Neem contact op met Maaike Stam of Rob Smit.

 
   
     
   
Reacties (0)
Geef een reactie