Aanvoerder ‘leermiddelen’ Programma Doorpakken gezocht!

In 2018 is de ‘Strategische Agenda Digitalisering MBO: Trots, vertrouwen, lef en digitalisering’ opgesteld. Een gezamenlijke agenda van de mbo-instellingen, verenigd in de MBO Raad.

Deze agenda is de basis voor het programma ‘Doorpakken op Digitalisering‘, dat sinds januari van start is gegaan. saMBO-ICT is de penvoerder van dit programma en werkt hiervoor samen met de MBO Raad, Kennisnet, SURF, OCW en SBB.

In het programma werken we aan acht thema’s:

  • Leven lang ontwikkelen
  • Digitaal burgerschap
  • Regie op leermiddelen
  • Eén dossier voor elke student
  • Onderwijslogistiek
  • Data-ondersteund onderwijs (vervuld)
  • Docentondersteuning (vervuld)
  • Innovatie (vervuld)

Voor elk van deze thema’s gaat een team van mensen uit het mbo-veld aan de slag om een doorbraak op het gebied van digitalisering te bereiken. Elk team bestaat uit een aanvoerder, de teamleden, een bestuurlijke trekker, een bestuurlijke buddy en overige teamrollen. De aanvoerder, afkomstig uit het veld, fungeert als projectleider van het team én is inhoudelijk goed op de hoogte van het thema.

Aanmelden als aanvoerder
We zijn nog op zoek naar een aanvoerder voor thema ‘Regie op Leermiddelen’! Werk jij op een mbo-instelling en ben je goed op de hoogte van (of erg geïnteresseerd in) het thema Leermiddelen? Meld je dan nu aan! Benieuwd naar wat een aanvoerder precies doet? Bekijk het profiel van de aanvoerder en meld je aan via het bijbehorende formulier.

Reacties (0)
Geef een reactie