Uitnodiging bijeenkomst implementatie ECK iD op 15 januari a.s.

Op dit moment is een aantal MBO instellingen samen met hun leveranciers bezig om het ECK iD vanuit het SIS via hun IAM omgeving richting de educatieve content keten te brengen. Doelstelling is om de eerste studenten in de februari instroom te laten bestellen met hun ECK iD, zodat hij mee komt met de eerste activaties van digitale licenties vanuit het toegangsportaal.

Graag nodigen we je uit voor een bijeenkomst op woensdag 15 januari a.s. van 10:00 – 12:00 uur gericht op instellingen en hun leveranciers die nog dit schooljaar bezig zijn of gaan met de implementatie van het ECK iD richting keten. Belangrijkste doelstellingen zijn het uitwisselen van ervaringen en het maken van afspraken tussen instellingen en leveranciers over ketentesten en livegang van de oplossingen. Hiervoor hebben we de volgende voorlopige agenda opgesteld:

  1. Uitwisseling ervaringen tot nu toe
  2. Break-out Sissen (eduarte/magister/…)
  3. Break-out brokers
  4. Break-out leverancier(s) toegangsportaal

Klik hier om je aan te melden voor deze bijeenkomst.

Reacties (0)
Geef een reactie